facebook
2020-10-14 18:52:33

A bajnokság hatodik fordulójában ifi csapatunk a Csepel DSE gárdáját látta vendégül. A mieink remek kezdést követően már az első félidőben eldöntötték a bajnoki pontok sorsát. A kapuban Leskóczi Boglárka a lövések több mint felét hárította, a mezőnyben pedig többen is igen jó százalékkal értékesítették helyzeteiket. Legeredményesebb játékosunk az elmúlt héten a felnőttek között is szóhoz jutó Zavaczki Boglárka volt, aki négy akció gólja mellett, négyszer büntetőből is eredményes volt. Dévényi János tanítványai legközelebb jövő kedden az eddig még pontot sem szerző Szentendre vendégei lesznek.

Ifjúsági, I. osztály Keleti csoport, 6. forduló.

Kisvárda-Csepel DSE 31-20 (19-7)

Kisvárda, zárt kapus, v.: Bíró Eszter, Kavalecz Klaudia.

Kisvárda: Leskóczi – Lakatos, Duranková 1, Zavaczki 8/4, Balogh P. 4, Havavka 2/1, Soltész 4. Csere: Bronisová (kapus), Rosokha 1, Bacenková 6, Fenynets 3, Makkai 2, Vorinka, Erőss. Edző: Dévényi János.

Kiállítások: 10 perc+Makkai kizárva az 56. percben, illetve 6 perc. Hétméteresek: 5/5, illetve 5/4.

Dévényi János: - Nagyon jó mentalitással álltak a mérkőzéshez a lányok. Ennek köszönhető, hogy már az első félidőben eldöntöttük a két pont sorsát, így a második félidőben mindenkinek lehetőséget tudtam adni. Dicséret illeti az egész csapatot.


TÁMOGATÓINK