facebook
2020-11-14 13:57:53

A kisiskolás bajnokság (U10) II. csoportjában szombaton Sárospatakon rendeztek fordulót. A megméretésen a mi kislányaink is részt vettek. Csapatunk korán útnak indult, mert 9 órakor már pályára szólították őket. A vírushelyzet miatt több csapat is hiányzott, így Jaksics Rebeka tanítványaira két mérkőzés várt, megmérkőztek a házigazdákkal, valamint a Fehérgyarmattal.

- Augusztusban vettem át a csapatot, azóta hetente kétszer edzünk. Nagyon ügyesek, lelkesek voltak a lányok. Jó volt látni, hogy a pályán visszaköszöntek az edzéseken gyakoroltak – mondta Jaksics Rebeka, aki egyébként az NB II.-es Vitka SE csapatát erősíti.

A szivacskézilabdában kisebb pályán, egy kapussal és öt mezőnyjátékossal áll ki egy csapat és kétszer 15 perc a játékidő, valamint az eredményt sem számolják. Jaksics Rebeka azonban elárulta, hogy csapatunk kiemelkedett a mezőnyből, az egyik mérkőzésen két gólt kaptunk, a másikon érintetlen maradt Erdélyi Anna Nikolette kapuja.

A csapat tagjai: Baglyos Eleonóra, Bojti Regina, Budai Lilla, Detrikova Damiana, Erdélyi Anna Nikoletta (kapus), Juhász Jázmin, Kovács Panni, Lakatos Eszter, Nagy Kincső Sára. Edző: Jaksics Rebeka.

Gratulálunk a csapatnak! Hajrá KKC!


TÁMOGATÓINK