facebook
2019-09-10 10:57:25

Az elmúlt héten a Ferencváros otthonában lépett pályára a csapat. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Jó volt. Egy kicsi azért féltünk, már a bemelegítésnél láttam, hogy néznek az ellenfél csapatára, azonban amikor a huszadik másodpercben gólt szereztünk onnantól kezdve egy kicsit megnyugodtunk. Igaz nagyon sok finomítás kell még mind a támadásban és a védekezésben. Tehát összességében büszke vagyok a lányokra, szépen dolgoztak, nagyon szépen játszottak, persze voltak hibák mindig is lesznek de azért vagyok hogy ezt próbáljuk kiküszöbölni.

Két hete kezdődött el a bajnokság. Mennyire vagy elégedett az eddig látottakkal?
Nagyon jó állomány van a kezemben. Nem is gondoltam, hogy ilyen ügyes lányok lesznek a kezeim alatt. Sokat dolgozott és sokat is fejlődött a csapat. Külön öröm a számomra, hogy a felnőtt csapat több délutáni edzésein például Durankova Veronika, Havavka Anna és Repák Dóra többször lehetőséget kap. Soltész Petrával kiegészülve aki szinte mindig fent van. A hét elején kérdeztem Bakó Botondot, és elmodta hogy Sope biztosan, de meglátja hogy állnak játékosállománnyal, mert akár egy Repák Dóra újra beférhet a felnőtt keretbe.

Biztos sokat szoktál beszélni a fiatalokkal. Mit mondanak milyen érzés a felnőtt csapattal együtt készülni?

Még engem is kiráz a hideg amikor egy-egy játékosom felhívják, mert jó érzés. Pláne a kis csibéknek. Természetesen ez egy megtiszteltetés , hogy a felnőtt kerettel együtt dolgozhatnak.


TÁMOGATÓINK