facebook
2017-03-27 13:28:54

Az Orbán Adrienn, Tóth Gabriella, Szabó Valéria hármas tizenhármat vállalt a góltermésből, a néhány hete érkezettek közül a jobbszélső, vagyis Orbán négy, az átlövő három gólt szerzett, míg a nyártól a csapatnál lévő beállós eddigi legeredményesebb Kisvárdán játszott meccsét tudta le azzal, hogy hatszor is bevette az ellenfél kapuját.

– Egész héten nagyon készültünk erre a mérkőzésre, ki voltunk élezve rá, mint a finompenge – mondta a siófoki hét gólja után a mostani bajnokságban második legeredményesebb meccsét játszó Szabó Valéria. – Szerencsére a visszarendeződés az utóbbi időben már elég jól működik, és miként legutóbb az Érd ellen, felállt fal ellen most is nagyon kevés gólt kaptunk. Nagyon készültünk arra, hogy ne járjunk úgy, mint a Fehérvár, amely ellen a mosonmagyaróváriak balszélsője, Bízik Réka tizennégy gólt lőtt (ő a kisvárdai meccsen egyszer sem volt eredményes, a szerző). Nagyon örülök annak, hogy így támadtunk, de főleg, hogy így védekeztünk.

Bóknak veszi az ember, amikor az ellenfél edzője, nevezetesen Varga József azt nyilatkozta a mérkőzés után, hogy a beállós körüli védekezésük kiürült a második félidőben?

– Jó érzés volt hallani – vallotta be a beállós. – Az történt, hogy sikerült nekem az üres helyekre elmozognom, ezt a társaim is észrevették, és a helyzeteimet sikerült gólokra váltanom. Kihasználtuk azt, hogy a Mosonmagyaróvár megnyitotta a védekezését, ezáltal a falban nagy helyek keletkeztek.

A női NB I-ben ezen a héten szerdán rendeznek teljes fordulót, amikor is a várdaiak az Alba Fehérvár vendégei lesznek.


TÁMOGATÓINK