facebook
2023-01-30 13:40:03

Vasárnap kevés gólos mérkőzésen szenvedtünk vereséget a Debrecen vendégeként. Csapatunk végig üldözte ellenfelét, többször egyenlített a mérkőzés folyamán, sőt a második félidő felénél a vezetést is átvette. A végjátékban azonban sokat hibáztunk, így elmaradt a bravúr.

Nagyot harcoltunk, küzdöttünk, kezünkben volt annak lehetősége, hogy jobb eredményt érjünk el – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Bakó Botond.
A kezdeti megtorpanás után rendeztük sorainkat és visszajöttünk a mérkőzésbe, lépésről lépésre ledolgoztuk négygólos hátrányunkat, uraltuk a félidő hátralévő részét. Volt tartása a csapatnak és a kapusteljesítményünk is rendben volt, a cserék hozzá tudtak tenni és lendítettek a játékon. A folytatásban a félidő közepéig jól kézilabdáztunk, a vezetést is átvettük. A félidő közepétől viszont megtorpant a támadójátékunk, megvoltak a jó előkészítéseink, a befejezésekben azonban rendre belehibáztunk, három szélső ziccer mellett két büntetőt is elhibáztuk, ezt nem bírta el a csapat. A mérkőzés ezen szakaszában Kácsor Grétát sem tudtuk tartani. Nagyon közel voltunk, kár az elpuskázott lehetőségekért. Szerettünk volna pontot, vagy pontokat szerezni, de nem vagyok szomorú, mert a csapat olyan erényeket csillogtatott, amelyek biztatóak a jövőre nézve – zárta Bakó Botond.

Pénteken a Fehérvár vendégeként folytatjuk bajnoki szereplésünket.


TÁMOGATÓINK