facebook
2021-02-08 07:55:44

Pénteken serdülőin és ifistáink is a Debrecen vendégei voltak. Egyik gárdánk sem járt sikerrel, mindkét találkozón már a félidő végére nagy előnybe került a házigazda és végül meg is nyerte a mérkőzést.


Leány serdülő I. osztály, Keleti csoport, 15. forduló

DVSC Schaeffler-Kisvárda 34-20 (17-10)

Debrecen, zárt kapuk mögött, v.: Mészáros, Szűcs.

Kisvárda: Bronisova – Csonka, Vass 1, Birta 3, Takács, Erőss 10/1, Vorinka 1. Csere: Bengi (kapus), Balogh 3, Lőrincz, Kerezsi, Szűrös 2. Edző: Szankuné Ésik Gabriella.

Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 1/1.

Szankuné Ésik Gabriella: - A mérkőzés folyamán voltak pozitív és előremutató momentumok de az ellenfél a játék minden elemében jobb volt nálunk.


Női ifjúsági I. osztály, Keleti csoport, 15., forduló

DVSC Schaeffler-Kisvárda 30-23 (16-10)

Debrecen, zárt kapuk mögött, v.: Mészáros, Szűcs.

Kisvárda: Kondasová – Lakatos 1, Duranková 4, Zavaczki 3/2, Makkai 3, Havavka 5, Roshoka 4. Csere: Leskóczi (kapus), Fenynets 3, Edző: Dévényi János.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 3/2.

Dévényi János: - Nehéz helyzetbe utaztunk el erre az idegenbeli mérkőzésre. Alapembereink közül Bacenkova Dorota és Balogh Panna is sérüléssel bajlódik, így a meccset egy belső cserével kellett lejátszanunk. Ez meg is látszott a teljesítményünkön, mindkét félidő közepétől elfogytunk. Le a kalappal a játékosaim előtt, mert ebben az állapotban egy teljesen vállalható vereséget szenvedtünk a Loki otthonában. A körülményekhez képest kihoztunk a mérkőzésből a maximumot.





TÁMOGATÓINK