facebook
2020-03-09 12:04:29

Ifjúsági I.osztály Kelet

Szent István SE- Kisvárdai KC 19-29

Dévényi János edző:

Fölényes 10 gólos győzelemmel zártuk a mérkőzést annak ellenére, hogy szünetben még az ellenfél vezetett 2 góllal. Szünetben kicsit rendet kellett raknom a fejekben és elsősorban elhitetni a lányokkal azt , hogy meg tudják nyerni a mérkőzést. Ennek eredményeként kaptunk 5 gólt és lőttünk 17-et a második játékrészben ami azt gondolom magáért beszél. Gratulálok a csapatomnak!

Vác NKSE- Kisvárdai KC 24:20

Dévényi János edző:

Sajnos elmaradt a bravúr a tabella 4. helyén álló Vác csapata ellen. Az igen gólszegény mérkőzésen támadásban voltunk gyengébbek. Talán ha több és eredményesebb lövő teljesítményt produkálunk elsősorban balátlövő poszton sikerülhetett volna a bravúr. Sajnos 20 lőtt góllal ritkán lehet mérkőzést nyerni.

Serdülő I. osztály Kelet

Szent István SE-Kisvárdai KC 17:26

Szankuné Ésik Gabriella edző:

Győzni utaztunk el Monorra és ezt azt hiszem ez az elvárás rányomta a bélyegét a játékunkra az első félidőben. Sok hibával, kimaradt ziccerekkel kezdtük a mérkőzést. Szünetre 1 gólos előnyt szereztünk. A második félidőben tudatos és fegyelmezett játékkal sikerült növelni előnyünket. A második félidő remek védekezésével sikerült 9 gólos előnnyel zárni a mérkőzést. Dicséret említi több gyerek teljesítményét.

Vác NKSE- Kisvárdai KC 24:15

Szankuné Ésik Gabriella edző:

A győzelem reményével utaztunk el Vácra. Igenis elvárható lett volna a győzelem a csapatomtól, de sajnos a több hete tartó sérüléshullám és egyéb külső körülmények rányomták a bélyegét a gyerekek teljesítményére.


TÁMOGATÓINK