facebook
2018-09-01 07:04:22

Vasárnap hazai pályán kezdjük meg az NB I.-es bajnoki küzdelmeket.

Első mérkőzésén az élvonalba frissen feljutott Mosonmagyaróvárt fogadja Vlatko Djonovics csapata. A kisvárdai együttes hetedik helyen fejezte be a tavalyi szezont, amely jelentős előrelépés volt az azt megelőző idényhez képest, amikor is a kiesés ellen küzdött a gárda. A klub vezetői azonban még előrébb szeretnének lépni.

– A csapat minden tagja várja már a bajnokság kezdetét. Együttesem számos tagja először játszik majd a magyar bajnokságban, és mindenki szeretne igazán jó játékot mutatni. A héten természetesen az edzőtábor és a felkészülés alatt elsajátított taktikai elemeket gyakoroltuk, de ezek pontos elsajátításához több időre lenne szükség, mivel tizenhárom új játékos érkezett. Remélem, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre jobbak leszünk – fogalmazott Vlatko Djonovics.

– A Mosonmagyaróvár egy feljutó csapat az első osztályban, de nagyon jó játékosaik vannak. Nem lesz könnyű megverni őket.

– Ebben az évben több hasonló képességű játékosunk van, így minőségibb játékot tudunk mutatni, mint az elmúlt szezonban. A mérkőzésen kemény küzdelmet és elkötelezettséget várok, ha sikerül ehhez tartania magát a csapatnak, akkor nem maradhat el a győzelem – így a tréner.

Kézilabda. NB I., női

Az 1. forduló műsora.

Szombat:

Eszterházy SC-ÉRD,

MTK Budapest-FTC-Rail Cargo Hungaria,

Győri Audi ETO KC-Alba FKC,

Békéscsabai ENKSE- Moyra-Budaörs Handball,

Siófok KTC KFT-DVSC SCHAEFFLER,

GVM Europe-Vác- DKKA (mind 18).

Vasárnap:

Kisvárda Master Good SE-Mosonmagyaróvár, kisvárdai sportcsarnok, 17 óra.


TÁMOGATÓINK