facebook
2019-02-19 05:29:39

Vasárnap a Fehérvár gárdáját fogadtuk a Városi Sportcsarnokban. Az őszi, székesfehérvári mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is szoros csatát hozott a találkozó, és ismét döntetlennel végződött. Dévényi János a lefújás után értékelésén túl egyéb problémáról is szólt.

– Egy jól játszó Fehérvár ellen értünk el döntetlent. Óriási taktikai csata folyt a pályán, védekezésváltások, emberfogásos védekezés jellemezte a mérkőzést, mindkét oldal megpróbált mindent bevetni. Mendy parádésan játszott, az ő játékára folyamatosan ki kellett valamit találnunk. Az átlövőink teljesítménye sajnos most elmaradt a várakozástól, gyenge formát mutattak az egész mérkőzés alatt.

– Szélsőink viszont jól teljesítettek, és a mérkőzés egyes szakaszaiban beállóink is fel tudtak nőni a feladathoz. A védekezésünk is rendben volt, továbbá Pásztor Bettina adott egy stabilitást a csapatnak. Fel kell készülnünk erre a sok cserés játékra, mert elvégeztünk egy állóképességi tesztet, és az eredmény bizony lehangoló. Ennek a rendbetételére kell majd egy kis idő, van min dolgoznunk a következő hetekben. Ennek tükrében és a mérkőzés képe alapján azt gondolom, örülnünk kell a döntetlennek.

Pásztor Bettina mellett Milosevics Tímea nyújtotta a hazaiak legjobb teljesítményét. A kisvárdai balszélső csalódottan nyilatkozott a mérkőzés után.

– Szomorú vagyok, mert csak egy pontot szereztünk, sokat hibáztunk. Védekezésben jók voltunk, és Betti is hozzátette a magáét. Remélem, hogy tudunk javulni a következő meccsekre, magasabb szintre kell hozni a játékunkat, bízom benne, hogy legközelebb győztesen tudjuk majd elhagyni a pályát.

Csapatunk legközelebb pénteken, a téli szünetben a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnoki bronzérmes Soós Viktóriával erősítő Budaörs otthonában lép pályára.


TÁMOGATÓINK