facebook
2016-09-23 19:29:59

Hogy érzed magad Kisvárdán? Nyáron érkeztél, sikerült gyorsan beilleszkedned a csapatba?

Köszönöm szépen jól érzem magam Kisvárdán, a beilleszkedéssel úgy érzem nem volt problémám, volt akit ismertem, volt akit csak látásból, de közvetlenek és segítőkészek voltak a lányok.

Milyennek látod a csapatot?

A csapatban elég sok nemzetség van, de komolyabb nyelvi nehézségek nincsenek. Mindenképpen megtálaljuk a módot , hogy kommunikáljunk egymással, de van amikor erre sincs szükség, mert az is előfordul, hogy valakik szavak nélkül is megértik egymást a pályán. Szerintem, ha tudunk egy célért, a győzelemért küzdeni, akkor nagyon jó társaság tud kialakulni. Egy női csapat, ha nem áll "sztárokból", de a pályán küzd egymásért és a győzelemért, nagyon sokra képes. Remélem ez lesz jellemző erre a csapatra is!

Milyen helyezéssel lennél elégedett a szezon végén?

Ebben az évben, mint újonc csapatnak az lehet a célunk, hogy a lehető legjobb eredményt kihozzuk magunkból. Úgymond kötelező és akár meglepetés győzelmekkel teletűzdelt évre számitok, mert úgy érzem, képesek vagyunk rá. Helyezésről nem igazan tudok mit mondani, mert a csapatok nagy része átalakult. és az erőviszonyok egy-két forduló után adnak tisztább képet.

Hogyan értékelnéd a Győr elleni mérkőzést?

A Győr elleni mérkőzésen voltak szép és kevésbé szép dolgok, amiből tanulhat a csapat. Ha a szép dolgokat egy ilyen szintű csapat ellen meg tudjuk csinálni, akkor más csapat ellen is. Voltak szakaszok, amikor sikerült felvenni a tempót a Győrrel. Nagyon jó hangulatú meccs volt, öröm volt látni, hogy így megtelik a csarnok, és reméljük, hogy más meccsen is hasonló hangulat lesz, hiszen ez egy plusz löketet adhat a csapatnak.

Vasárnap Kispestre utazunk, mit vársz a mérkőzéstől?

Kispestről pedig győzelemmel szeretnék hazatérni, és ezzel mindenki így van.


TÁMOGATÓINK