facebook
2017-11-30 22:01:55

Forradalmian új, Csokigyűjtő Flashmobot hirdet Debrecenben a Tündérkör Alapítvány december 2-ára. A figyelemfelhívó program a Csokigyűjtő Akcióhoz kapcsolódik, melyet a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Tündérkör Alapítvány, a Color Play, a Karitatív Testület, valamint a Debreceni Polgárőr Egyesület összefogásával szerveztek meg.

Az esemény egy figyelemfelhívó program mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is. A szükséget szenvedők ünnepek idején fokozottan érzik a hiányt. Ennek enyhítése érdekében a Kisvárdai Kézilabda Club csapatai és szurkolói (Fanatic Girls és Fanatic Girls) csokoládékat gyűjtött és adott át Csapó Erika alapítványi tagnak. Rövid idő alatt, hat dobozt sikerült megtölteni a gyerekek kedvenc édességével.

A KKC szurkolói csoportját kérdeztük, hogyan csatlakoztak a jótékonysági gyűjtéshez.

" Hallottunk róla, hogy a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek csokoládét. Felvetettük a kérdést a Fanatic Boys és Girls tagjainak, hogy mit szólnának hozzá ha mi is csatlakoznánk. Nagyon lelkes volt mindenki,még aznap estére megvolt egy nagy táska csokoládé, majd másnapra egy teljes doboz tele volt. Volt aki Nyíregyházáról utazott le, hogy egy táska csokit hozzon a gyerekeknek. Örültünk, hogy egy kis aprósággal hozzájárulhattunk a rászoruló gyermekek boldogságához...

Az összegyűlt csokoládékat a BAGE Egyesület, a Csokigyűjtő Akció keretein belül, a rászoruló gyermekek kapják. Ezeket december 13.-án egy nagyszabású gálán adják át a Debreceni Lovardában.


TÁMOGATÓINK