facebook
2020-01-29 17:39:33

Szerdán Balatonbogláron, a másodosztályú NEKA vendégként lépett pályára a Kisvárda Master Good SE a Magyar Kupa negyedik fordulójában. Sok hibával kezdte a találkozót mindkét együttes, a hazaiak találtak előbb magukra, így megszerezték a vezetést.

Orbán Adrienn találatával zárkózott, majd Siska Pálma egalizált. Innentől kezdve felváltva estek a találatok, a kisvárdai gólokra mindig volt válasza a lelkes balatonboglári fiataloknak. A félidő közepén Siska Pálmát arcra ütésért azonnali piros lappal kizártak a játékvezetők.

Pásztor Bettina büntetőt hárított, majd Dudás találatával először vezetett kettővel a csapat. A félidő végén Smid kétszer is beköszönt, majd Dombi találatával lassan nyílni kezdett az olló.

Fordulás után tovább nőt a két gárda között a különbség, a NEKA fiataljainak egyre nagyobb fejtörést okozott a Kisvárda félig nyitott védekezésének átjátszása. A játékrész közepén Orbán Adrienn találatával először volt tíz közte, a frissen beállt Repák Dóra is rögtön eredményes volt és Soltész Petra is betalált.

A lefújás előtt pár másodperccel a hazaik megkapták első kétperces büntetésüket, a megítélt szintén első kisvárdai hétméterest Udvardi Laura magabiztosan értékesítette. Együttesünk a haloványabb első félidei produkció után, elsősorban a második harminc percben nyújtott remek védekezésének köszönhetően jutott simán tovább a Magyar Kupa következő fordulójában.

szon.hu


Magyar Kupa, IV. forduló

NEKA - Kisvárda Master Good SE 20-30 (10-13)

Balatonboglár, 120 néző, v.: Marton, Szabó.

Kisvárda: Pásztor-Orbán 6, Smid 3, Dudás 3, Dombi 5, Siska 2, Rocha 3. Csere: Lajtos (kapus), Milanovics-Litre 4, Ihnyeva, Milosevics 1, Premovics, Udvardi 1/1, Repák 1, Soltész 1. Edző: Bakó Botond.

Kiállítások: 2, illetve 10 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 1/1.TÁMOGATÓINK