facebook
2017-04-14 13:30:05

A következő négy meccsén nem számít majd esélyesnek a Kisvárda Master Good SE, a sorozat szombaton a Vác otthonában kezdődik, de a tizedikként, a kieső helyen álló Mosonmagyaróvárt egyetlen ponttal megelőzve nincs abban a helyzetben együttesünk, hogy ezeken a mérkőzéseken lemondjon a pontszerzésről.

– A Vác keményen védekező csapat, amely hazai környezetben ezen a téren még többet is megenged magának – mondta a soros ellenfélről Dévényi János, a várdaiak edzője. – Az utóbbi időben remek eredményeket ért el, igaz, azóta megsérült egyik legjobbja, a jobbszélső Priscila Nascimento, akit a sérülésből felépült Dijana Joveticcsel tudnak majd pótolni. Hazai pályán szoros meccsen szenvedtünk tőlük vereséget, azóta mi sokat erősödtünk, úgy ítélem meg, közel egyforma szinten áll most a két csapat.

Az érdi pontszerzés és az Alba Fehérvár megszorongatása azt feltételezi, hogy immár idegenben is bátran, félnivaló nélkül léphetünk pályára.

– Igen, úgy készülünk mi is, hogy szoros mérkőzés lesz – reagált a felvetésre Dévényi János. – A pillanatnyi forma dönthet, egy-egy jobb vagy rosszabb periódus, extra kapusteljesítmény alakíthatja majd ki a végeredményt. Érden és Fehérváron nem volt szerencsénk a végjátékkal, a Siófok ellen igen, bízom benne, hogy ezúttal is eljutunk a szoros befejezésig, ott pedig nüanszok dönthetnek majd.

Együttesünk teljes kerettel utazik a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésre.


TÁMOGATÓINK