facebook
2020-09-07 11:04:38

Az elmúlt vasárnap utánpótlás csapataink is megkezdték bajnoki menetelésüket. A serdülők és az ifik is egyaránt Vácon, a Dunakanyar Kézilabda Akadémia vendégeként léptek pályára.

Serdülő I. osztály, Keleti csoport, 1. forduló.

Dunakanyar Kézilabda Akadémia-Kisvárda 24-14 (11-9)

Vác, v.: Barabás, Lázár.

Kisvárda: Bronisová-Vorinka 3, Vass 1, Bacenková 4/2, Batta 1, Erőss 2, Birta 1/1. Csere: Bengi (kapus). Balogh L., Zsell, Diószegi 2, Takács, Szürös. Edző: Szankuné Ésik Gabriella.

Kiállítások: 6, illetve 6 perc. Hétméteresek: 6/4, illetve 3/3.

Szankuné Ésik Gabriella: - Sajnos félelmem beigazolódott, mely szerint a csapat nem tudta pótolni a hazai rendezésű tornán megsérült és azóta az operáción is túljutó Czinke Kamilla és Veress Gréta hiányát. Azt is sajnálattal tapasztaltam, hogy azok a játékosok akiknek „vállán kellene cipelni” a csapatot, nem tudtak felnőni a feladathoz. Ehhez társul még, hogy 9, a gyermekbajnokságból fellépő 2006/2007-es születésű játékost kellene beépíteni a csapatba. Úgyhogy az edzői feladat adott és nem könnyű.

A tavalyi szezonba, amikor győzelmet arattunk a DKA otthonában azt nyilatkoztam, hogy ha a sérülések elkerülik a csapatot, akkor szép eredményekre számíthatunk. Sajnos nem kerültek el bennünket a sérülések és az említett két játékos hiánya attól félek, hogy meghatározó lesz a csapat idei teljesítményét illetően.

Ifjúsági, I. osztály Keleti csoport, 1. forduló.

Dunakanyar Kézilabda Akadémia-Kisvárda 20-28 (9-15)

Vác, v.: Barabás, Lázár.

Kisvárda: Leskóczi-Fenyets 3, Duranková 2, Zavaczki 9/5, Balogh 1, Havavka 8, Zih 4. Csere: Bacenková 1, Birta, Vorinka. Edző: Dévényi János.

Kiállítások: 6, illetve 10 perc. Hétméteresek: 7/2, illetve 5/5.

Dévényi János: - Megcsappant létszámmal, de nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszott a CSAPAT. Masszív védekezés mellé extra kapusteljesítmény is párosult, így magabiztosan szereztük meg a nagyon fontos győzelmet a bajnoki nyitányon.


TÁMOGATÓINK