facebook
2016-09-29 13:51:05

Hogyan értékelnéd az Érd elleni mérkőzést?

Felemás félidőkről beszélhetünk. Az első félidőben bűn rosszul játszottunk, ami hibát a kézilabdában el lehet érni, azt elkövettük. A második félidő jobb volt, ha úgy nézzük, akkor meg is nyertük azt. Sok volt a 9 gólos szünetbeli hátrány. Arra jó volt a mérkőzés, hogy mindenkinek tudtam adni lehetőséget. Összességében jól küzdött a csapat, nem kell a homokba dugni a fejünket, és úgy elsomfordálnunk. Ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk, a szezonkezdet és a felkészülés óta meglévő hibáinkat ki kell javítanunk.

Legutóbb arról beszéltünk, hogy nem szeretnéd, hogy az együttesek tízgólos előnnyel forduljanak. Sajnos ez az Érdnek egy híján összejött. Hogyan vonultatok a félidő végén az öltözőbe?

Nem jókedvvel, de most abszolút nem rezegtek az ablakok. Láttam, hogy a csapat nincs abban az állapotban, hogy ezt a meccset meg tudja nyerni, de abban igen, hogy közelebb tudjunk kerülni hozzájuk.

Csakúgy, mint a Kispest ellen, most is a második félidő sikerült eredményesebbre. Minek tudható be ez?

Kértem őket, hogy minden hibát próbáljanak kiküszöbölni, és nagyobb teher nélkül is lőhettünk. A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy Marina jól szállt be, egészen pontosan hat gólt szerzett. Nem ismeri még a társait, de a mai mérkőzés alapján levonható, nagy erősítés lesz a számunkra.


TÁMOGATÓINK