facebook
2021-02-19 10:44:52

Szerdán ifi-, és serdülőcsapatunk is a Ferencvárost fogadta. Sajnos mindkét találkozó már a félidőben eldőlt a jó erőkből álló fővárosi zöld-fehérek javára.

Leány serdülő I. osztály Keleti csoport, 16. forduló

Kisvárda-Ferencváros 13-30 (7-18)

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Tóth G., Tóth I.

Kisvárda: Bengi – Csonka, Vass, Birta 1, Balogh 4/1, Erőss 4/2, Vorinka 3. Csere: Bronisová (kapus) 1, Takács, Kerezsi, Szűrös. Edző: Szankuné Ésik Gabriella. Kiállítások: 0, illetve 6 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 2/2.


- A bajnokság első helyén álló Ferencváros igen rangos ellenfél volt. A csapat teljesítményét értékelve azt kell, hogy mondjam talán túlzottan is megilletődtünk az ellenféltől. A csapat két kapusán, Bengi Lilin és Bronisova Silvián kívül sajnos a többiek túlzottan is „tisztelték” az ellenfelet. Sokszor megilletődötten, sok hibával vezettük a támadásainkat, míg védekezésben a ferencvárosi játékosok óriási fizikai előnyét nem tudtuk kompenzálni -tekintett vissza Szankuné Ésik Gabriella.


Női ifjúsági I. osztály Keleti csoport, 16. forduló

Kisvárda-Ferencváros 32-42 (14-24)

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Tóth G., Tóth I.

Kisvárda: Kondasová – Lakatos 1, Duranková 6, Zavaczki 5/3, Havavka 5/2, Fenynets 12, Soltész 2. Csere: Leskóczi (kapus), Rosokha 1, Balogh. Edző: Dévényi János. Kiállítások: 6, illetve, 6 perc. Hétméteresek: 6/5, illetve 4/1.


- Teljes tiszteletem a lányoké, ugyanis kettő cserével hoztuk le ezt a mérkőzést. Ennyire megfogyatkozva becsületesen helyt álltunk a listavezető ellen. Kapusaink rossz napot fogtak ki, ami egy ilyen mérkőzésen nem elfogadható -értékelt Dévényi János, a csapat edzője

A mérkőzéshez tartozó képgalériát az alábbi linken tekinthetik meg!
http://kisvardaikezi.hu/galeria/95/kisvarda-ferenc...


TÁMOGATÓINK