facebook
2021-02-07 18:16:49

Élvonalbeli csapatunk szombaton a mérkőzést végig kontrollálva nyert Szombathelyen. A megszerzett értékes két ponttal elléptünk a tabella alsó harmadából.

- Sok mindent meg tudtunk valósítani, abból, amit elterveztünk. Elsősorban a kapusteljesítményünk és a védekezésünk volt kiemelkedő. Középen jól tömörítettük a falunkat, amellyel hatástalanítani tudtuk átlövő és beálló játékukat. A mérkőzés elején párszor megtalálták ugyan beállójukat, amikor azonban megéreztük az ütemeket, sok labdát szereztünk meg előlük. Átlövőiket jól kiszorítottuk, így csak távoli zónákból volt lehetőségük tüzelni, Bandeliert és Agbabát teljesen ki tudtuk venni a játékból, egyedül Horváth Petra volt eredményes, de úgy gondolom, ez belefért. Kulcsjátékosaikat jól hatástalanítottuk, ennek köszönhetően nyertünk.
Támadásban voltak jó momentumaink, természetesen holtpontjaik is, ezeket azonban nem tudta kihasználni ellenfelünk. Az első félidőben Szabó Nina sokat hozzátett a támadások ritmusához, ehhez csatlakozott szélsőink eredményessége. Széleken egyébként nagy volt a differencia a két csapat között, ezúttal Milosevics Timi hibátlanul értékesítette helyzeteit és Udvardi Laurával együtt tíz góllal járultak a sikerhez. Ellenfelünk viszont alig talált be ebből a pozícióból, pedig ezt posztot kicsit feladtuk védekezésben.
A második félidőben Bouti Fruzsina is hozzátette a magáét, összességében szép csapatmunka volt, az első félidőben kapott nyolc gól meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Támadásban fegyelmezettek voltunk, jól koncentráltunk és kevés technikai hibát vétettünk. Ezúttal a végjátékban sem fagytak le a lányok, azt gondolom nagy lelki gát szakadt fel bennük ezzel a győzelemmel – értékelte a találkozót vezetőedzőnk, Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK