facebook
2020-09-09 20:54:35

Az idény első hazai mérkőzésén a Debrecent fogadtuk. Parádésan kezdtük a találkozót, egy labdaszerzést követően Dombi Luca már a 24. másodpercben megzörgette a debreceni hálót. Pásztor Bettina védését követően pillanatok alatt berámoltunk még kettőt, majd Milosevics Tímea is betalált. Eddig bírta a vendégek mestere, Köstner Vilmos már a 8. percben magához rendelte az övéit, de a rövid pauzát követően mit sem változott a helyzet, a remekül mozgó hazai falon rendre elakadtak a támadásaik, vagy Pásztor Bettina hárított, elől pedig jól bontottuk a debreceniek védelmét, de távolról is rendre betaláltunk. Negyedóra elteltével már néggyel mentek Szabó Nináék és ez a különbség lehetett volna nagyobb is, de a cívisvárosiakat kétszer is kisegítette a kapufa. A félidő derekára kezdett magára találni a kissé megszeppent Debrecen, de kettőnél közelebb nem tudtak férkőzni lelkesen küzdő csapatunkhoz. A játékrész hajrájában a kapuba beálló Mátéfi hetest hárított, majd Pásztor Betti ismét bemutatott három bravúrt. A szünetről frissebben jött ki az öltözőből a Debrecen, falunkat jól mozgatva megtalálták beállójukat és három hetest is kiharcolva megkezdték a felzárkózást. Támadójátékunk pontatlanná vált, az első találatot Siska Pálma jegyezte a játékrész nyolcadik percében. Már csak egy volt közte mikor Bakó Botond ismét kikérte idejét. A csapatnak láthatóan jót tett a rövid szünet, Bouti Fruzsina majd ismét Pálma volt eredményes, amellyel sikerült visszavernünk az újbóli felzárkózási kísérletet. Szabó Nina két találata aztán végleg eldöntötte a találkozót. A mérkőzésen végig vezetve, óriási akarattal nagyot küzdve megérdemelten nyertük meg a találkozót. Szép volt csajok! Hajrá KKC!

Kisvárda Master Good SE-Debrecen 21-18 (13-9)

Kisvárda, 495 néző, v.: Paska, Vastag.

Kisvárda: Pásztor – Udvardi 1, Bouti 3, Karnik 4, Siska 3, Dombi L. 3, Milosevics 1. Csere: Mátéfi (kapus) Szabó 4/1, Mihálffy 1, Dombi K 1. Edző: Bakó Botond.

Debrecen: Csapó – Arany 1, Kovács, Tóvizi 1, Vámos 1, Deszpotovics 3, Vantara-Kelemen 1. Csere: Giegerich (kapus), Vukaljovics 1, Hornyák 5/4, Bordás 1, Petrus, Bánfai. Edző: Köstner Vilmos.

Az eredmény alakulása: 7. perc: 4-1, 15. p.: 7-3, 18. p.: 8-6, 22. p.: 10-7, 29. p.: 12-8, 37. p.: 13-11, 40. p.: 15-14, 45. p.: 17-14, 54. p.: 20-16.

Kiállítások: 6, illetve 8 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 5/4.

Mesterszemmel

Bakó Botond: -Boldogok vagyunk és nagyon örülünk az eredménynek. Amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítanunk. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a játék minden elemében a mi akaratunk érvényesült. Szerencsére a második félidőre nem fáradtunk el, annak ellenére, hogy nagyon rövid a kispadunk.

Köstner Vilmos: - Minden dicséretet megérdemel a Kisvárda, meg csapatként működve győzött le bennünket. A mi teljesítményünk közel volt az értékelhetetlenhez, a csapat ezen a mérkőzésen méltatlanul szerepelt a piros-fehér színekhez és a tavalyi eredményéhez képest.

Fotó: Szabó Sándor


TÁMOGATÓINK