facebook
2020-01-28 15:17:22

Vasárnap a Szombathely vendégeként lépett pályára a Kisvárda Master Good SE élvonalbeli gárdája. Főleg első félidei gyenge teljesítményünknek köszönhetően vesztesen tértünk haza a vasi túráról (23–20).

– Sajnos a Debrecen elleni mérkőzés óta nem olyan teljesítményt nyújtunk, ami elvárható lenne tőlünk. Ez nagyon bosszantó, hiszen Szombathelyen nagy lehetőséget szalasztottunk el, zárkózhattunk volna a tabellán. A mérkőzésen, de különösen az első félidőben nyújtott teljesítményünk alapján ezt nem is érdemeltük meg – kezdte értékelését Bakó Botond. – Nagyon sokat készültünk erre a találkozóra, és úgy indultunk el, hogy a héten szinte tökéletes munkát végeztek a lányok. Jól dolgozott a csapat, a játékosok pedig átérezték a mérkőzés jelentőségét. A kezdéssel nem is volt probléma, aztán a nyolcadik perctől kicsúszott a kezünkből az irányítás, nem tudtuk kontrollálni a játékot. Ennek semmi előzetes jele nem volt, értetlenül állok a történtek előtt. Azt tapasztalom, hogy idegenben nem tudunk a saját tudásunknak megfelelően játszani. Keressük a válaszokat, azon dolgozunk, hogy kiderítsük ennek az okát és mielőbb megoldást találjunk. Rengeteg gyakorlás vár még ránk, stabilabbá kell tenni a játékunkat, de arra is oda kell figyelnünk, hogy ezek a vereségek ne vegyék el a csapat és a játékosok önbizalmát – fogalmazott a tréner.

Orbán Adrienn érthetően elkeseredetten nyilatkozott a lefújás után.

– Nagyon csalódottak vagyunk. Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy elterveztük, az első félidőt nagyon elrontottuk, nem tudtuk megvalósítani, amire készültünk, amit gyakoroltunk. A védekezésünk nem működött, nagyon sok gólt kaptunk. A második félidőre összeszedtük magunkat, de túl nagy előnyt adtunk a Szombathelynek – mondta a csapatkapitány.

Csapatunk szerdán ismét útra kel, ezúttal Balatonbogláron a másodosztályú NEKA vendégeként lépnek pályára a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

szon.hu


TÁMOGATÓINK