facebook
2021-04-15 09:34:19

Mint arról már korábban beszámoltunk csapatunk az Érd legyőzésével története során először bejutott a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Van azonban két játékosunk, aki korábban pályára lépett már a négyes döntőben, őket kérdeztük az Érd elleni sikerről és az ott szerzett tapasztalataikról.

Az utóbbi két bajnoki mérkőzésen Pásztor Bettina adós maradt a tőle megszokott teljesítménytől, Érden azonban oroszlánrészt vállalt a történelmi sikerből.

- Nagyon eltökélten utaztunk el a mérkőzésre, mindenképpen nyerni szerettünk volna. Elég nagy nyomást éreztem magamon, mert az MTK és a Vác ellen nem ment úgy a védés, ahogy szerettem volna, ahogy azt magamtól elvárom és ez nagyon bántott. Szerencsére Érden átszakadt benne ez a gát és sikerült stabil támpontot adnom a csapatnak. Nagyon örülök, mert a mérkőzésen elöl és hátul is minden összejött és magabiztosan jutottunk tovább – fogalmazott kapusunk.

Bettina egyszer már résztvevője volt egy négyes döntőnek, 2017-ben a Debrecennel harmadik helyen végzett.

- Teljesen más, mint egy bajnoki mérkőzés, mert itt egyetlen találkozón dől el minden, ezért mindenki a legjobbját akarja hozni. Óriási a tét, ezért nagyobb is a nyomás a játékosokon, ezt azonban fejben rendezni kell, hogy a nagy akarás nem menjen át görcsösségbe.

Balátlövőnk, Siska Pálma jó teljesítményt nyújtott és három góllal vette ki részét az érdi győzelemből.

- Nagyon akartuk ezt a sikert, az utóbbi időben jól összeállt a játékunk, főleg támadásban voltunk hatékonyak, az MTK-nak és a Vácnak is több mint harminc gólt dobtunk. Érden a védekezésünk is rendben volt és a kapusteljesítmény is kiemelkedő volt. El tudtuk viselni a tét súlyát és mindenki hozzátette a magáét, aminek meg is lett az eredménye -tekintett vissza Pálma.

Pálma szintén tagja volt a a Debrecen kupa bronzérmes csapatának.

Szép emlékeket őrzök, hiszen négy éve bronzérmet nyertem akkori csapatommal. A Magyar Kupa négyes döntőjében élmény játszani. Megvan a maga különleges hangulata, semmihez sem hasonlítható atmoszférája, bár idén kissé szegényebb lesz, hiszen nem lehetnek nézők a csarnokba. Nagyon koncentráltan kell pályára lépni, mert míg a bajnokságban ha elrontasz egy mérkőzést, jön a következő, amelyen lehet javítani, itt azonban erre nincs lehetőség, az adott pillanatban kell a legjobbadat nyújtanod. Ráadásul két nap alatt kétszer kell kihozni magadból a legtöbbet. Nagyon várjuk már, addig azonban lesz még négy bajnokink, amelyeken szintén szeretnénk eredményesen szerepelni.


TÁMOGATÓINK