facebook
2020-03-26 09:22:27

A korona vírus igazán feladta a leckét a sport társadalomnak is, hiszen a Szövetségek határozatlan időre berekesztették a bajnokságokat. Ezúttal Dombi Lucával, a felnőtt csapatunk játékosával beszélgettünk és készítettünk videós összeállítást az otthoni edzésekről:

- Testvéreddel Dombi Katalinnal együtt készülsz. Kérlek mesélj egy kicsit hogyan telnek a napok?

"A napjaink többsége nagyon egyforma, de gondolom ezzel most nagyon sokan így vannak! Általában együtt indul a napunk, közös reggeli aztán átbeszéljük mikor is menjünk edzeni, kinek mikor van kedve hozzá délelőtt vagy délután! Ugye Kati még érettségire készül és tanulnia kell ezért én alkalmazkodok hozzá. Más edzés programunk van de mindig átbeszéljük hogy ki mit fog aznap csinálni, és egyszerre csináljuk meg!

Csapatunk erőnléti edzőjének, Borbély Eriknek hála nem unatkozunk hiszen van feladat bőven! Úgy gondolom nem egyszerű így egyedül készülni de nekünk tesóknak nagy szerencsénk van hogy közösen tudunk edzeni hiszen mindig biztatjuk egymást ha valamelyikőnk esetleg megfáradna egy kicsit!

- A kialakult helyzetben, hogy látod mennyire tudjátok formában tartatni magatok?

Tényleg nehéz azért így egyénileg felkészülni, illetve szinten tartani magunkat de ha elvégezzük a megadott feladatokat én úgy gondolom nem lehet probléma a későbbiekben.

- Végezetül mit üzennél a szurkolóknak?

Azt üzenném minden kedves szurkolónak hogy nagyon vigyázzon saját maga és családja egészségére hiszen ebben a helyzetben most ez a legfontosabb! Bízzunk benne hogy hamar véget ér ez a nem egyszerű időszak és újra minden vissza tér a megszokott kerékvágásba!

Remélem mihamarabb eltudunk kezdeni együtt készülni és mérkőzéseket játszani! - zárta szavait Dombi Luca "TÁMOGATÓINK