facebook
2020-01-24 09:21:00

Leány ifjúsági I. osztály

Orosháza- Kisvárdai KC 23:26

Dévényi János edző:

Nagyon fontos 2 pontot sikerült megszereznünk. A második félidő közepére kialakított 8 gólos előny lehetővé tette, hogy minden játékosom lehetőséget kapott pályára lépni.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kapuban Izabella Kondasova, illetve a mezőnyjátékosok közül Ana Havavka, aki 7 góljával és remek védekezésével a csapat egyik vezéregyénisége volt.

Leány serdülő I. osztály

Orosháza-Kisvárda 15-20

SzankunéÉsik Gabriella edző:

Csakúgy, mint az ifjúsági csapatunknak nekünk is rendkívül fontos volt ez a 2 pont. Az Orosháza csapata közvetlenül mögöttünk foglalt helyet a tabellán a mérkőzés előtt és nagyon fontos volt számunkra, hogy nemcsak őket tudtuk leszakítani ezzel a győzelemmel, hanem megmaradt az esélyünk a mezőny első feléhez való csatlakozáshoz. Célunk, hogy a mezőny 7-8 csapata között tudjunk végezni, ezzel az úgymond „elithez” szeretnénk tartozni, valamint a klub eddigi legjobb eredményét szeretnénk ezzel elérni.

Nem indult jól a mérkőzés, sok hibával játszottunk. Főleg a rendezetlen védelem elleni támadásainkat rontottuk el sorra. A második félidőre sikerült kevesebb hibával és nagyobb koncentrációval játszanunk. Fokozatosan növeltük előnyünket és egyre jobban látszott a két csapat közötti tudásbeli különbség.

Védekezésben fegyelmezettek voltunk, több labdát is szereztünk, és rendezetlen védelem ellen több gólt is sikerült ebből szereznünk.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtott BacenkovaDorota, mint ahogy eddig szinte minden mérkőzésünkön. Dorota 131 góljával második helyen áll a serdülő I. osztályú bajnokság góllövőlistáján. Jól teljesített még Czinke Kamilla beállóban, Veress Gréta átlövő poszton valamint Birta Boglárka jobb szélen.

Gratulálok mindkét csapatnak!


TÁMOGATÓINK