facebook
2021-01-18 17:55:38

Csapatunk idénybeli legjobb játékát nyújtotta szombaton az MTK ellen, a győzelmet mégsem sikerült megszereznünk: három másodperccel a vége előtt egy véleményes büntetőből Szöllősi-Zácsik Szandra betalált, így a fővárosi kék-fehérek örülhettek a végén.

- Nagyon magas szinten, jól kézilabdáztunk, továbbra is bánt és felháborít, hogy ezen a meccsen kikaphattunk, mert ezt a mérkőzést a pályán megnyertük. Ebben a pillanatban, a jelenlegi állapotunkban ennél többet nem tudunk hozzátenni. Nehéz bármit is mondani, mert tényleg mindenki kiemelkedő teljesítményt nyújtott – értékelte a találkozót vezetőedzőnk, Bakó Botond.

- Ez sajnos dupla büntetés volt, mert a hétfői edzésre fülig érő szájjal kellett volna érkezniük a lányoknak, ehelyett azzal kellett foglalkoznunk, hogy lelket verjünk a társaságba. Mindenki szívét-lelkét kitette a pályára és nem lett meg az eredménye. Mentálisan, morálisan újra fel kell építeni a társaságot. Azt mondtam nekik, hogy ezt most el kell engedni, mert úgyse tudunk semmit tenni, előre kell nézni és az energiáinkat már a következő feladatra kell fókuszálni. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a szombaton történtek hatással legyenek a következő mérkőzéseinkre. Kettőzött erővel, dacból is meg kell mutatnunk, hogy jók vagyunk és az a színvonalú játék, amit az MTK ellen mutattunk bőven elég arra, hogy komoly mérkőzéseket is megnyerjünk.

A sok kiemelkedő teljesítmény egyikét csapatkapitányunk, Karnik Szabina nyújtotta, a balkezes átlövő hat gólt szerzett a mérkőzésen.

- Nagyon csalódott vagyok, hogy így alakult a mérkőzés. A második félidőre kicsit elfáradtunk, nem tudtunk abban a tempóban játszani, mint az első játékrészben. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenki kiválóan játszott és nehéz szituációkban próbálta hátára venni a csapatot – értékelte a találkozót Karnik Szabina.


TÁMOGATÓINK