facebook
2019-01-11 22:01:35

Szombaton idei harmadik mérkőzésén az újonc Eger csapatát fogadja a Kisvárda NB I-es csapata.

Az előző két fordulóban az Érd és a Ferencváros ellen vesztesen hagytuk el a pályát, ezzel vissza is csúsztunk a tabella 9. helyére. Vlatko Djonovics helyzetét nehezítette, hogy nem számíthatott egyik legrutinosabb játékosára Milanovics-Litrére, aki a csapat védelmének oszlopa. A soron következő ellenfél egyben az újonc hevesi gárda az NB I/B keleti csoportját megnyerve szerzett jogot a legmagasabb osztályú tagságra.

Az egyesületnél nagy volt a jövés-menés, egy csapatnyi játékos érkezett. A cél nem lehetett más újoncként, mint az első osztályú tagság megtartása, ezért megpróbáltak több, NB I-es rutinnal rendelkező játékost magukhoz csábítani, de még így is nagyon nehéz dolguk lesz. Eddigi szerepelésük is ezt bizonyítja, hiszen ezidáig mindössze egy győzelmet arattak, így a bajnoki tabella alján szerénykednek.

– Az Eger elleni mérkőzésen természetesen győzelmet várok, szerintem mi vagyunk az esélyesebb csapat, remélem, hogy ezt meg tudjuk majd mutatni szombat este – latolgatta az esélyeket Vlatko Djonovics, a Kisváda edzője.

– Igaz, az elmúlt két mérkőzésünket elveszítettük, hiszen a bajnokság második és harmadik helyezettje ellen játszottunk, de vissza kell térnünk a győztesek útjára.

– Könnyebb helyzetben leszünk, mivel az orvosi vizsgálatok megerősítették, hogy Milanovics-Litre újra visszatérhet a pályára, stabilizálva a védelmünket.

– Tudjuk, hogy az ellenfelünk is két nehéz mérkőzésen van túl, melyen tisztességesen helytálltak, de nekünk a kezdetektől a kezünkben kell tartani a mérkőzést. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben jobban fogunk játszani és lehetőségünk lesz minél több pontot gyűjtenünk – fejezte ki reményét Vlatko Djonovics.


TÁMOGATÓINK