facebook
2020-09-11 08:15:39

Ez bravúr volt a javából! Szerdán az élvonalbeli bajnokság 2. fordulójában hazai pályán győztük le a találkozó előtt esélyesebbnek tartott Debrecen együttesét.

Vezetőedzőnk, Bakó Botond értékelte a találkozót:

- Nagyon jó érzéssel tölt el a szerdai mérkőzés, joggal lehetünk büszkék a lányokra, mert vért izzadtak és az utolsó bőrt is lehúztál magukról, hogy megnyerjék a mérkőzést. Nagyon nagy munkát végeztek a játékosok, mert tudták, hogy csak így lehet esélyünk, hiszen csapatként kellett pótolnunk hiányzóinkat. Nagy kérdés volt, hogy végig tudjuk-e tartani a debreceniek tempóját. Az első félidőben abszolút uraltuk a mérkőzést, frissek voltunk, ötletes támadásokat vezettünk, hátul pedig határozottan, keményen védekeztünk, Pásztor Bettina pedig ihletett formában védett. Meg tudtuk valósítani elképzeléseinket, féken tartottuk a Debrecen gyors játékát, így nem tudtak könnyű gólokat szerezni. A második félidőben akadtak nehézségeink, támadásokban nem találtuk a jó megoldásokat, de higgadtak maradtunk és mindig volt valaki, aki tovább lendítette a csapatot, hátul viszont továbbra jól dolgozott a társaság. Nem ülhetünk azonban a babérjainkon, még rengeteget kell fejlődnünk, de ebben a társaságban rengeteg potenciál van, mind egyénileg, mind csapatszinten – zárta Bakó Botond.

A találkozó legjobbjának Pásztor Bettinát választották, aki a lövések közel felét hárítva érdemelte ki az elismerést.

- Nagyon határozottan kezdtük a mérkőzést, amely nagyon fontos volt, mert egy kiváló ellenfél ellen játszottunk. Az első félidőben megszereztük azt a magabiztosságot, azt az önbizalmat, amely átsegített bennünket a második félidei hullámvölgyön. A védelem jó összeállt előttem, végig erős támaszt adott nekem a védésekhez. Nagyon boldog vagyok, örülök a győzelemnek – fogalmazott Pásztor Bettina.

Csapatunk legközelebb jövő szerdán, hazai környezetben, az MTK ellen lép pályára.

Hajrá Kisvárda! Hajrá KKC!


TÁMOGATÓINK