facebook
2021-04-06 11:03:57

A szombati mérkőzést követően a lányok egy nap pihenőt kaptak, hogy aztán hétfőn ismét munkába álljanak és felkészüljenek a szerdai, Vác elleni találkozóra. A Duna-parti alakulattal szeptemberben fordított felállásban szoros mérkőzést játszottunk, a félidőben még egy góllal vezettünk. Fordulás után nem sokkal azonban Siska Pálmát egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően piros lappal kizárták. Ráadásul Bouti Fruzsina orra eltörött, ennek ellenére végig harcban voltunk a győzelemért.


- Ezúttal is szoros mérkőzésre számítok, szeretnénk felborítani a papírformát. Ennek szellemében is lépünk pályára, nehéz lesz, mert a Vác egy nemzetközi kupákban edződött jó csapat. Annak ellenére, hogy fiatalok alkotják, csapatként nagy tapasztalattal rendelkeznek.

- Rendkívül kellemetlen stílusban védekeznek, már egészen magasan, a kilences környéken elkezdik a védőmunkát, amivel rendre elbizonytalanítják az ellenfeleikek. Előretolják védőiket, illetve rengeteg labdacsapdát próbálnak alkalmazni, amelyben felértékelődik a „félfaultos” játék szerepe. Céljuk a játék tördelése és ellenfelük minél több hibára kényszerítése, amelyből labdát szerezve könnyű gólokat lőnek. Ezeket kell megoldanunk, valamint stabilan, mozgékonyan és agresszíven kell védekeznünk - mondta vezetőedzőnk, Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK