facebook
2022-04-07 14:01:35

A múlt héten magabiztos győzelmet arattunk Budaörsön, ezzel a sikerrel már most több pontot gyűjtöttünk, mint az előző szezonban összesen, pedig még hátra van hat forduló. Csapata az előző három mérkőzésén alsóházi alakulatokkal találkozott, a hónap hátralévő részében viszont nálunk erősebb, vagy erősebbnek vélt gárdákkal találjuk magunkat szembe. Pénteken a Vác érkezik, jövő csütörtökön a Mosonmagyaróvár vendégei leszünk, a válogatott szüntet követően pedig a hónap utolsó péntekén a Ferencvárost látjuk vendégül. Nem lesz egyszerű menet az biztos.

A két gárda fordított felállásban januárban találkozott egymással, akkor a Vác hat góllal nyert. Kisvárdán azonban hagyományosan szoros mérkőzéseket játszunk velük, az előző szezonban például tavaly áprilisban csak egy góllal tudtak nyerni Kácsor Grétáék, az azt megelőző pontvadászatban pedig döntetlenre végeztünk.

– A héten feltérképeztük a Vácot, elvégeztük a feladatainkat. Tisztában vagyunk vele és tudjuk, hogy mi vár ránk a mérkőzések, melyek azok a kulcsmomentumok, amelyek meghatározóak lehetnek az eredményesség szempontjából – kezdte érdeklődésünkre vezetőedzőnk, Bakó Botond. – Egy jó csapattal találkozunk, viszont azt gondolom, hogy nem legyőzhetetlenek. Megfelelő elszántsággal, alázattal kell pályára lépnünk. El kell hinnünk, hogy hazai pályán sikeresek lehetünk, mint ahogy ezt tettük a Debrecen ellen is és szenzációs játékkal nyertünk. A lehetőség, a sansz adott, többször bebizonyítottuk már, hogy akkor is tudunk nyerni, amikor nem mellettünk szóltak az esélyek – zárta Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK