facebook
2019-02-25 06:42:19

Pénteken Budaörsön lépett pályára a Kisvárda NB I.-es csapata.

Dévényi János a mérkőzés előtt felhívta a figyelmet arra, hogy ez bizony nem lesz sétagalopp. A meccs igazolta a szakember óvatosságát, csupán egygólos sikert aratott a szabolcsi csapat.

-Az első tíz percben adok-kapok folyt a pályán, ebben az időszakban nem igazán működöt a védekezésünk és kapusteljesítményünk sem volt, támadásainkat viszont eredményesen fejeztük be. Lerohanásból és rendezett védelem ellen is rendre eredményesek voltunk -idézte vissza mérkőzést Dévényi János, a Kisvárda edzője.

– A félidőre sikerült elég komoly előnyt kialakítanunk. Erőnlétünk, állóképességünk azonban jelenleg harmincöt-negyven percre elegendő, egy ilyen tempót ennyi ideig vagyunk képesek tartani, ez a második játékrészre tökéletesen ki is jött. Kihagytunk hat ziccert és büntetőt is hibáztunk, illetve a tizenegy technikai hibánkból nyolcat is a fordulás után vétettünk, ezzel nagyon megnehezítettük a saját dolgunkat.

Tamara Radojevics három akciógólja mellett négy büntetőt is magabiztosan értékesített, a szerb irányító sem volt elégedett a második harminc perc teljesítményével.

-Az első félidőben nagyon jól játszottunk, de a második játékrész teljesen érthetetlen nem tudom mi történhetett. Rengeteg hibát vétettünk amelyet a Budaörs ki is használt. A legfontosabb, hogy győztünk, hisz nagy jelentősége van ennek a két pontnak. Most lesz időnk felkészülni a soron következő mérkőzésünkre és szeretnék gratulálni a csapatomnak a győzelemhez mondta Tamara Radojevics.

A bajnokságban most közel két hét szünet következik, a Kisvárda legközelebb március 8-án a Debrecent fogadja majd. A szünetet kihasználva egy kicsit keményebb hét vár a csapatra. Hétfőn délután egy, majd kedden és szerdán két edzés szerepel a programban. A csütörtöki foglalkozás a megszokottól eltérően kicsit más lesz, hiszen 17 órától az MTK csapatával edzenek közösen, ahol a taktikai elemek pontosításán lesz a hangsúly. Péntek délelőtt 11 órától pedig egy felkészüli mérkőzésen is összemérik erejüket a fővárosi kék-fehérekkel.


TÁMOGATÓINK