facebook
2017-02-20 17:11:37

A Győr elleni mérkőzést követően Dévényi János értékelt.


Elsőként is, hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nem lehet okunk panaszra, ugyanis komoly erőkifejtésre késztettük a Győrt az első félidőben. Több góllal is vezettünk, úgy gondolom ez megsüvegelendő. Nagy dinamikával játszottunk, a védekezésünk is eléggé egyben volt. A kapusteljesítményünk is nagyon jó volt, amit mutatott, hogy már elég hamar időt kért a Győr. Sőt nem sokkal ezután már a második időt kérte Ambros Martin. A második félidő nem indult rosszul, a 10. percig még 15-13 volt. Majd sajnos beleszaladtunk egy kettős emberhátrányba, melyből mínusz három góllal jöttünk ki. Ekkor egy kicsit megtört a csapatunk, és onnantól kezdve húsz percig mindössze három gólt tudtunk lőni. A Győr védekezése kegyetlenül felkeményedett, mi pedig fáradtunk. Egyértelmű hogy a Győr nem az a kategória, amit még mi képviselünk jelen állapotunkban. Ezen segíteni fog a további két érkező játékos.

Mire lehet jó ez a mérkőzés a Kispest ellen?

A Kispest teljesen más kategória. Erősebb csapat ellen mindig jó játszani. Arra mindenféleképpen jó volt, hogy látjuk mire vagyunk képesek. Egy ilyen mérkőzés 4-5 edzéssel felér, sőt ilyen játékosokkal ritkán találkozik az ember. Mondanám, hogy ez kitart, de sajnos megint egy újabb szünet következik a bajnokságban.

Samira Rocha egy kisebb sérülés miatt kihagyta a mérkőzést. Mit lehet tudni az állapotáról?

Le kellet venni a nagylábujjáról a körmöt, még elég érzékeny, de hétfőn már kezdi a futó munkát. A konditermes edzéseken eddig is részt vett. A kispest ellen már pályán lesz.

Tóth Gabi mikor csatlakozik keretünkhöz?

Jövő hét szombaton érkezik Kisvárdára, és a Kispest ellen már ő is játszani fog. A következő hét hétfőtől a csapat rendelkezésére áll. Várhatóan, ha minden jól megy, csatlakozik hozzánk egy norvég védekező specialista, a német bajnokságból. Reméljük, ezáltal a védekezésünk is stabilabb marad.

- Neviczki Csaba -


TÁMOGATÓINK