facebook
2018-01-16 12:49:43

Miután a Ferencváros elleni múlt szombati bajnoki (18–34) második félidejében pihenőt adott a kulcsembereknek Mátéfi Eszter, a Kisvárda Master Good SE szakmai igazgatója, egyértelmű jelét adta, hogy csapata számára fontos a Magyar Kupa. A sorozat negyedik fordulójában ugyanis szerdán (kezdés 18 órakor) a hozzá hasonlóan NB I-es Vácot fogadja a szabolcsi csapat, amely már erre a fellépésre tartalékolt. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, és mivel egyazon osztályban szerepel a két fél, ezért a szabály szerint a döntetlen a vendégcsapatnak kedvezne.

– Természetesen van célunk a kupában is, személy szerint én nagyon szeretném, hogy a Vácot kiejtve továbbjussunk, és azt nagy fegyverténynek is tartanám – árulta el Mátéfi Eszter. – Most már elmondhatjuk, az egyes meccseken akadtak jó periódusaink, így volt ez Dunaújvárosban és a Fradi ellen is, azt szeretnénk elérni, hogy ezekből a szakaszok az egész meccsre érvényesek legyenek. Megint olyan csapat érkezik hozzánk, amely nagyon komoly erőt képvisel, tele válogatott légióssal, és az Érd pénteki legyőzésével megmutatta oroszlánkörmeit. Szerencsére már nincs betegünk, a legjobb csapattal tudjuk felvenni a harcot, és nem szeretnénk titkolózni a két hét múlva esedékes, egymás elleni bajnokink előtt. Azt szeretném látni, hogy mindenki mindent kiad magából, és játsszunk már végre egy jó mérkőzést hazai pályán! Ha ezt megtesszük, akkor abban az esetben sem tehetünk magunknak szemrehányást, ha ezzel együtt nem sikerül kiharcolnunk a továbbjutást. De azért jó lenne, ha sikerülne…

A Magyar Kupában a Győrt és a Ferencvárost kiemelték, a versenyben lévő nyolc csapat közül kettő mondhatja majd el magáról, hogy csatlakozik a két „nagyhoz” a négyes döntőben. Magyarán odáig még két győzelemre van szükség.


TÁMOGATÓINK