facebook
2021-08-29 12:35:46

Egyre közeleg a bajnoki nyitány, amelyen felnőtt csapatunk szeptember 10-én Debrecenben kezdi meg szereplését. A lányok gőzerővel készülnek és újabb egy hét kemény munka, valamint két felkészülési mérkőzésen vannak túl. Múlt szerdán a Békéscsaba, míg pénteken a Dunaújváros ellen mérhette le a szakmai stáb az elvégzett munkát.

- Ezen a két mérkőzésen nem azt kaptam a lányoktól, amit várta – kezdte vezetőedzőnk, Bakó Botond. - A Békéscsaba elleni találkozó mindkét félidejének első húsz percében nyújtottunk elfogadható teljesítményt, ebben az időszakban kialakult egy nyolc, illetve négy gólos differencia a két csapat között. Szomorú azonban, hogy ezeket a különbségeket nem tudtuk megtartani, illetve növelni, hagytuk visszakapaszkodni ellenfelünket, akik még egyenlíteni is tudtak. Ez azt mutatja, hogy még messze vagyunk attól a szinttől, amit nyújtanunk kell majd a bajnokságban. Hiányoltam azt a fajta csapatkohéziót, motiváltságot, egységet, amely minket jellemzett az előző két szezonban.

A csapat mindezektől függetlenül egy góllal megnyerte a találkozót, pénteken viszont négy góllal alulmaradt a Dunaújvárossal szemben.

- Ezen a találkozón az első félidőben jól teljesítettünk, a második félidei játékunkkal azonban nem vagyok elégedett. Sokat kell még javulnunk, fejlődnünk, elsősorban akaratban, csapategységben, küzdésben látok hiányosságokat. De a játékunk minőségén is emelnünk kell, mert sok volt pontatlan passz, elkapkodott lövés, illetve a hátsó alakzatunkat is szilárdítani kell. Azért fontos az akarat, a csapatkohézió, mert ez átsegítheti, átlendítheti a csapatot azokon a nehezebb periódusokon, amikor a játék kevésbé megy -zárta Bakó Botond.


TÁMOGATÓINK