facebook
2022-04-11 07:55:12

Remek kapusteljesítménnyel és határozott védekezéssel 23 gólon tartottuk pénteken a jó erőkből álló Vácot. Elöl azonban talán a szezon eddigi leggyengébb támadójátékát nyújtva húszig sem jutottunk, így vereséget szenvedtünk hazai pályán. Csapatunk alaposan beragadtak a kezdésnél, mire észbe kaptak, már hat góllal vezettek Ottó Katalin tanítványai.

– Az első tizenöt percben rengeteget hibáztunk, sajnos ki is alakult egy jelentős különbség, amely elbizonytalanított bennünket támadásban is. Kapkodva, türelmetlenül, gyermeteg hibákat vétettünk, az összes adódó lehetőségünket elpuskáztuk – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Bakó Botond.

– Pedig kettős emberelőnyben akár még egyenlíthettünk is volna, de abban a két percben három hatalmas lehetőséget is elpuskáztunk. Tipikusan olyan napunk volt, amikor semmi nem sikerült, nem is emlékszem ilyenre ebben a bajnokságban. Kezdődött a mérkőzés eleji fegyelmezetlenséggel, amikor védekezésben olyan alap taktikai feladatokat hibáztunk el, amelyekre készültünk, ezután támadásban is olyan ki nem kényszerített hibákat vétettünk, amelyek nem jellemzők ránk. Védekezésünket sikerült összeraknunk, a kapunk is rendben volt, a 15. percig kaptunk 11 gólt, a hátralévő negyvenötben pedig tizenkettőt, elől viszont csődöt mondtunk. Nagyon csalódott vagyok, hogy ezt nem sikerült megoldanunk, nem tudtunk rendet rakni a játékosok fejében. Ebben nyilván és is hibás vagyok, gyorsan helyre kell azonban tennünk a dolgokat, mert fontos feladatok várnak még ránk – zárta Bakó Botond.

Élvonalbeli csapatunk csütörtökön a Mosonmagyaróvár vendége lesz.


TÁMOGATÓINK
Tippmix Opel Coop Mastergood Várda Sport Hotel Coffee Tea Area VárdaPlex Aquacinema Frissmédia FrissFM Transitspeed Warda Coffee Roasters Agrolánc Kisvárda Fonyódi Ásványvíz